Alle werkzaamheden

Het gebeurt ons allemaal wel eens; een paaltje niet gezien, de buurman die zijn auto tegen uw bumper heeft geparkeerd of een andere vorm van schade aan uw auto. Of het nu wel of niet door uw toedoen is, schade aan uw auto blijft vervelend. Wish neemt u deze zorg graag uit handen. Het gehele traject van schade-intake tot en met volledig herstel, word door ons verzorgd.

Schade? Kom langs of neem contact met ons op!

Spuitwerkzaamheden

Onze moderne spuitafdeling is uitgerust met één grote spuitcabine en diverse spuitwanden zodat wij alle denkbare spuitwerkzaamheden aan uw bedrijfswagenpark kunnen uitvoeren. Voor nagenoeg alle vormen van voorbewerking van ondergrond, spuitwerk en belettering bieden wij een passende oplossing.

Huisstijl aanpassen

Wish is veelzijdig gespecialiseerd en richt zich o.a. op het restylen van complete wagenparken. De combinatie van uiterst vakbekwaam personeel en goed materiaal maken de spuitafdeling geschikt voor alle denkbare toepassingen. Van lichte bedrijfswagens, trucks (bulkwagens, vuilniswagens, betonmixers, opleggers) en zelfs personenauto’s, onze spuitcabines beschikken over voldoende capaciteit voor alle objecten.

Ook worden uw wensen op het gebied van full-color belettering en reclame vakkundig en snel gerealiseerd. Er zijn vele mogelijkheden voor de reclame en huisstijl van u wagen(park). Niet alleen in de vorm van stickers, maar ook plakletters in elke gewenste kleur, grootte en lettertype.

arrow_upward