CIMG0239Vakkundig herstel
Bij het demonteren, herstellen van autoschade en/of vervangen van beschadigde onderdelen werken we altijd volgens de specificaties van de autofabrikant. WISH Lichtenvoorde B.V. beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats, gebruikt louter originele fabrieksonderdelen en houdt zich aan alle strenge milieueisen. Daardoor behoudt u de fabrieksgarantie op de carrosserie. Netjes afmonteren is ons visitekaartje. Uw auto verlaat onze garage als nieuw. Niemand merkt dat u ooit autoschade heeft gehad.

Service 
WISH Lichtenvoorde B.V. doet er alles aan om de last van uw auto schade zo veel mogelijk te beperken. Eventueel halen we de schadeauto op en leveren deze na herstel weer in perfecte staat bij u af. Onze openingstijden zijn van Maandag t/m Vrijdag van 07.30uur t/m 16.30uur.

Snelle afwikkeling
Zelfs de administratieve rompslomp rondom een aanrijding neemt WISH Lichtenvoorde B.V. u graag uit handen. We werken nauw samen met tal van verzekeraars. Daardoor profiteert u van razendsnelle service en doeltreffende autoschade-afwikkeling. Dankzij de automatische verwerking van de schadetaxatie, schadeanalyse en herstelvoorbereiding komt u bovendien nooit voor verrassingen te staan. U hoeft enkel een ingevuld autoschade formulier aan te leveren.

Auto spuiten
Een onderdeel van WISH Lichtenvoorde B.V. is de auto spuiterij waar wij uw volledige auto kunnen spuiten of losse onderdelen zoals autovelgen en de motorkap. En mocht het nodig zijn kunnen wij na het spuitwerk ook uw reclame en belettering verzorgen.