Truckschade

De monteurs van WISH Lichtenvoorde B.V. beheersen de laatste technieken op het gebied van truckschade herstel. Wij verzorgen de gehele administratieve afhandeling en halen zelfs, indien gewenst, uw beschadigde auto op.

Schade? Kom langs of neem contact met ons op!

Een stilstaande wagen kost een onderneming handenvol geld. Daarom stellen wij alles in het werk om de schade voor een onderneming zo veel mogelijk te beperken. Hoe? Door razendsnel truckschade herstel en een vlotte afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. Zodat de zaken weer binnen een mum van tijd op rolletjes lopen.

Spuiterij

WISH Lichtenvoorde B.V. beschikt over één spuitcabine van 17 meter lang en diverse spuitwanden. Hiermee kan het bedrijf zonder problemen de grootste vrachtwagens weer van hun oorspronkelijke kleur voorzien.

De computergestuurde kleurmenger kiest altijd de juiste kleur voor de wagen, waarna deze precies volgens de specificaties van de fabrikant wordt aangebracht. Daardoor blijft ook de fabrieksgarantie op de carrosserie gehandhaafd.
In de cabines wordt gespoten onder geconditioneerde omstandigheden. Dat is niet alleen goed voor de kwaliteit van het spuitwerk, maar ook voor het milieu. Verder wordt er gewerkt met de nieuwste laksoorten. Deze voldoen aan de strengste milieueisen.

arrow_upward